Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
  • Home
  • Highlights
  • ΑRTOZA Digital: Η αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα της έκθεσης

ΑRTOZA Digital: Η αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα της έκθεσης

Παράλληλα με τη φυσική έκθεση θα πραγματοποιηθεί και η ψηφιακή ΑRTOZA, μέσω μίας σύγχρονης και διαδραστικής πλατφόρμας.

Η κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική επιστρέφει με φυσική παρουσία από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2021, αλλά και σε ψηφιακή μορφή, παράλληλα με τη FOODTECH.

Η διοργανώτρια εταιρεία της ΑRTOZA ανταποκρινόμενη στις εξελίξεις και τις ανάγκες της μετά covid εποχής και έχοντας ως στόχο να προσφέρει τα πιο σύγχρονα «εργαλεία» στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν ως εκθέτες εγκαινιάζει τη digital edition της έκθεσης, όπου μέσω μίας ολοκληρωμένης custom made πλατφόρμας εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν digital παρουσία.

Νέα digital μορφή για την ΑRTOZA

Η παράλληλη, ψηφιακή μορφή της ΑRTOZA θα προσφέρει στους επισκέπτες και τους decision makers που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην έκθεση, τη δυνατότητα μιας μοναδικής digital εμπειρίας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους εκθέτες της ARTOZA 2021 με τους επαγγελματίες της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη χώρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας να δημιουργήσουν εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, όπου θα παρουσιάζονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους, διευρύνοντας το πελατολόγιό τους με νέους πελάτες. Θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να πραγματοποιούν προκαθορισμένα one to one meetings με key buyers και να κάνουν business networking με αγοραστές που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν.

Παράλληλα, μέσα από την custom made διαδραστική πλατφόρμα, στελέχη και ιδιοκτήτες από χιλιάδες επιχειρήσεις της Αρτοποιίας, της Ζαχαροπλαστικής, του Παγωτού, αλλά και από τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, θα έχουν την δυνατότητα να δουν το προφίλ των Ελλήνων και ξένων εκθετών που συμμετέχουν στην ARTOZA Digital και να γνωρίσουν μια τεράστια γκάμα ελληνικών και ξένων προϊόντων, καθώς η εύχρηστη και διαδραστική ηλεκτρονική πλατφόρμα τούς δίνει την δυνατότητα να τα αναζητήσουν ανά κατηγορία, όνομα εκθέτη, προϊόν και χώρα.

Ακόμη, θα μπορούν να στείλουν αιτήματα στους εκθέτες για τον προγραμματισμό one to one meeting κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της έκθεσης.

Ας σημειωθεί πως το 73,9% των ερωτηθέντων σε σχετική έρευνα δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τη ψηφιακή πλατφόρμα της ARTOZA 2021, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει να επισκεφθεί τη φυσική έκθεση, για να έρθει σε επαφή με video call με τους εκθέτες, μέσω προγραμματισμένων b2b meetings.

Εγγραφείτε στο Newsletter