Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
  • Home
  • Highlights
  • Έρευνα: Εξαιρετικά υψηλή θα είναι η επισκεψιμότητα στην ARTOZA 2021

Έρευνα: Εξαιρετικά υψηλή θα είναι η επισκεψιμότητα στην ARTOZA 2021

Το 93,7% (!), των επαγγελματιών του κλάδου που συμμετείχαν σε έρευνα για την ARTOZA, δηλώνουν από πιθανό έως εξαιρετικά πιθανό να επισκεφτούν την έκθεση, επιβεβαιώνοντας  την στήριξή τους στη κορυφαία έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Η ΑRTOZA, μια από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς επιστρέφει από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2021, με φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών, παράλληλα με την FOODTECH, την έκθεση για τις τεχνολογίες της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.

Mε στόχο να διερευνήσει την πρόθεση επίσκεψης των επαγγελματιών του κλάδου της Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, η FORUM AE διεξήγαγε πανελλαδική ηλεκτρονική έρευνα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ερευνών και δημοσκοπήσεων Typeform. Η έρευνα διεξήχθη το χρονικό διάστημα από τις 6/5 έως τις 18/5/2021 και συμμετείχαν 944 επισκέπτες της έκθεσης, από τους οποίους το 19,9% δεν είχε επισκεφτεί την προηγούμενη διοργάνωση.

Αποτελέσματα έρευνας

Σε ποια κατηγορία ανήκει η επιχείρησή σας;

Ποια είναι η θέση σας στην επιχείρηση;

Είχατε επισκεφθεί την προηγούμενη διοργάνωση της ARTOZA το 2019;

Η επόμενη ARTOZA θα πραγματοποιηθεί 12-15 Νοεμβρίου 2021. Πιστεύετε ότι θα είναι ασφαλείς υγειονομικά οι συνθήκες για τη διεξαγωγή της έκθεσης;

Παράλληλα με την ARTOZA, θα πραγματοποιηθεί και η FOODTECH, η premium έκθεση τεχνολογίας και εξοπλισμού του κλάδου τροφίμων και ποτών. Θεωρείτε ότι η παράλληλη συνδιοργάνωση των δύο εκθέσεων θα δημιουργήσει σημαντικές συνέργειες για εσάς;

Με βάση τα παραπάνω, πόσο πιθανό θεωρείτε να επισκεφτείτε την επόμενη ARTOZA 2021;

Παράλληλα με τη φυσική έκθεση θα λειτουργήσει και η ψηφιακή πλατφόρμα της ARTOZA. Στην περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να επισκεφθείτε τη φυσική έκθεση, προτίθεστε να την χρησιμοποιήσετε για να έρθετε σε επαφή με τους εκθέτες της ARTOZA 2021;

Συμπεράσματα έρευνας

Τα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα της έρευνας, με τη συντριπτική πλειοψηφία του 93,7% των συμμετεχόντων να δηλώνουν ότι θα επισκεφθούν την ΑRTOZA, επιβεβαιώνουν περίτρανα την ανυπομονησία του κλάδου για τη διεξαγωγή της κορυφαίας έκθεσης Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στα Βαλκάνια και προοιωνίζουν την μεγάλη επισκεψιμότητα και την εμπορική επιτυχία της. Στην ίδια έρευνα μάλιστα, το εντυπωσιακό 86,2% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι υγειονομικές συνθήκες την περίοδο του Νοεμβρίου θα είναι κατάλληλες και ασφαλείς για να διοργανωθεί η έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 85,8% πιστεύει ότι η συνδιοργάνωση των δύο αυτών εκθέσεων θα αναδείξει τις σημαντικές συνέργειες που προκύπτουν για την αγορά, γεγονός που επιβεβαιώνει την απόφαση της FORUM να διοργανώσει παράλληλα με την έκθεση ARTOZA την έκθεση FOODTECH.

Παράλληλα, ένα σημαντικό ποσοστό 73,9% δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τη ψηφιακή πλατφόρμα της ARTOZA 2021, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει να επισκεφθεί τη φυσική έκθεση, για να έρθει σε επαφή με video call με τους εκθέτες, μέσω προγραμματισμένων b2b meetings.

Εγγραφείτε στο Newsletter