Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
  • Home
  • Highlights
  • 200 hosted buyers θα δώσουν το παρών στην έκθεση

200 hosted buyers θα δώσουν το παρών στην έκθεση

Στόχος της διοργανώτριας εταιρείας είναι να προσελκύσει περισσότερους από 200 σημαντικούς ξένους αγοραστές, από ασφαλείς υγειονομικά χώρες της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της ARTOZA 2021, η διοργανώτρια εταιρεία αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 200 hosted buyers από αγορές-στόχους από χώρες της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν μέρος σε συνολικά 3.000 b2b meetings με τους εκθέτες της.

Στόχος της πρωτοβουλίας προσέλκυσης και φιλοξενίας διεθνών αγοραστών της έκθεσης είναι να συμβάλλει στην ενίσχυση των εξαγωγών των προϊόντων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής και να δώσει την δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να διεισδύσουν σε ξένες αγορές.

Με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας των b2b συναντήσεων με τους Hosted Buyers, οι ξένοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε άμεση και ασφαλή επαφή με τους εκθέτες και τα προϊόντα τους, ώστε να προβούν σε εμπορικές συμφωνίες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των b2b meeting rooms.

Δυναμικό Hosted Buyer πρόγραμμα

Οι 200 σημαντικοί αγοραστές που έχουν ενταχθεί στο Hosted Buyer πρόγραμμα της έκθεσης, έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και είναι κατά κύριο λόγο ιδιοκτήτες και στελέχη Μονάδων Παραγωγής, Αρτοποιείων & Αρτοζαχαροπλαστείων, σημαντικά στελέχη σε χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία ενώ είναι και ιδιοκτήτες ή chefs σε Αλυσίδες Εστίασης – Καφεστίασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 200 hosted buyers του προγράμματος προέρχονται από αγορές- στόχους από ολόκληρο τον κόσμο όπως η Αίγυπτος, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Ιορδανία αλλά και από χώρες της Ευρώπης όπως: Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανία, Μολδαβία, Ουκρανία κ.ά.

Εγγραφείτε στο Newsletter