Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

€250.000 για την προβολή της 17ης ARTOZA

Με ένα εντυπωσιακό budget, η διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης έχει ήδη διαμορφώσει ένα στοχευμένο και ολοκληρωμένο marketing plan.

Η 17η ARTOZA που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2021 έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς κλείνουν 30 χρόνια από τη «γέννησή» της. Στο πλαίσιο της ευρύτατης και ουσιαστικής προβολής της, η FORUM AE, θα επενδύσει €250.000, προκειμένου να διασφαλιστεί η επισκεψιμότητα και εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης.
Το πλάνο για την προώθηση της κορυφαίας έκθεσης Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής περιλαμβάνει πανελλαδική τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη, digital marketing, barcode προσκλήσεις και καταχωρήσεις στον κλαδικό τύπο. Πιο αναλυτικά, το 40% του budget θα διατεθεί σε τηλεοπτικά σποτ τα οποία θα προβληθούν για 15 ημέρες σε όλους τους σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, το 16% σε σποτ τα οποία θα βγουν στον αέρα για 10 ημέρες στους 12 ραδιοφωνικούς σταθμούς με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα στην Αττική, αλλά και στους 2 πρώτους σε ακροαματικότητα της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ένα σημαντικό ποσοστό του 13% του marketing budget θα διατεθεί σε διαφημίσεις στον κλαδικό τύπο αλλά και σε κυριακάτικες εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας και αναγνωσιμότητας ενώ το 13% στην αποστολή περισσότερων από 40.000 ονομαστικών barcode προσκλήσεων σε σημαντικά στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου.
Τέλος, κατανοώντας την μεγάλη δυναμική που έχει πλέον το διαδίκτυο το 18% του συνολικού budget θα επενδυθεί στο digital marketing και σε συγκεκριμένες καμπάνιες google, Facebook, Instagram, email marketing, YouTube που θα διαρκέσουν τουλάχιστον 4 μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της περαιτέρω διεθνοποίησης της έκθεσης θα υπάρξει αύξηση και στις στοχευμένες ενέργειες σε αγορές-στόχους του εξωτερικού επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή ανάδειξη και προβολή της έκθεσης και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter